Synnøve

Ja nå skal jeg skrive igjen, men det er litt tyngre denne gang :(

En av Synnøves slektninger ber meg opplyse følgende:

Hun er antagelig døende og vil bli sendt hjem kanskje nå til uken, da hun ikke vil på ett hospice. Skal hun dø, vil hun at dette skal skje hjemme hos henne selv.  Legene vet ikke hvor lenge dette vil vare, det vet ingen, bare Vår Herre selv.

Synnøve ber om at hun behandles som vanlig når hun kommer hjem, uten tanke for det som vil komme en dag.  Jeg håper dere alle respekterer dette og behandler henne som Synnøve, ikke en pasient som bare venter.   Ingen vet hva morgendagen bringer, ikke du, ikke Synnøve og heller ikke jeg..

Takk for oppmerksomheten

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Synnøve

 1. släkten sier:

  Vi vill tacka för all hjälp vi har fått särskilt av dig på sistone, du har ju stått ut med oss genom hela sommaren o hösten. En uppfodran till alla människor i hela världen ta ställning till om ni vill vara organdonatorer el inte. Alltför många organ kastas för att folk inte har tagit ställning o då tar de anhöriga det säkra för det osäkra o säger nej. Faster har väntat o väntar på organ i MÅNGA år – några väntöde hon på redan innan vi föddes o vi är tonåringar nu. Vi vill ju helst att ni skall skriva upp som donatorer men det viktigaste är att ni åtminstone tar ställning. Hade ni levt tätt inpå någon som behöver organ o sett hur de bara blir sämre skulle ni säkert inte tveka.

  Nu väntar hon akut på njure (hennes pappas är ju 101 år gammal) o åtminstone en lunga sen är det ytterligare några organ som behövs men det är inte lika akut.

  Hjärtat hon fick får några veckor sedan fungerar dock bra el efter omständigheterna väl som läkarna säger.

  Men snälla kom ihåg att trots alla farhågor så fungerar huvudet som det skall så var hygglig mot henne, frys henne inte ute o låt henne delta i allt så mycket hon vill, kan o har råd till. Låt henne bestämma vad hon kan det är inte upp till någon annan, det gäller givetvis alla handikappade behandla de som de personligheter de är på gott o ont.

  Hoppas att vi inte har skrivit för mycket men vi menar vart enda ord.

 2. släkten sier:

  Må bare si at jeg er enig i hvad mine unge svenske slektninger skriver men Liv vil si at legene tror ikke hun lever til Jul dessværre.

 3. släkten sier:

  Faster kommer hem IDAG så nu måste vi städa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>