Til barna

Nå skal de fleste av de reise hjem, jeg kommer til og savne de veldig mye.  Man kan ikke annet og enn og bli glad i disse tenåringene som er av Synnøves slekt :)

Samtidig er det en god nyhet, det betyr at Synnøve er såpass bra at de voksne har bestemt seg for å reise hjem til sine hjemplasser, sitt arbeid og at de får gått på skolen.  Jeg vet de syns det er litt urettferdig at de ikke får være der når Synnøve er «frisk» nok til og være hjemme..  De får liksom bare hilst på henne når hun «sover».

Men de trenger å gå på skolen, de trenger all den undervisning de kan få, og snart er de så store at de kan reise og besøke sin moster/faster på egenhånd.

Jeg ber fortsatt for Synnøve, hun har ett stykke igjen, men det går rette veien, og jeg ønsker disse mine kjære små alt godt på veien videre, Gud være med de også og at deres skyttsengler passer på de.  De fjortjener noen gode stunder nå framover.

Til sist vil jeg si til de, at de bare kan titte innom her og eventuelt sende meg mail om de har lyst til og prate.

Glad i dere alle sammen :)

Ser dere senere, kanskje noen av dere også i Molde

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Til barna

 1. Flera Molandrar sier:

  Bra att din son är bättre o vi fortsätter att hålla tummarna för honom men var har du fått det ifrån att moster är bättre o att vi skall åka hem? Hon är i djup koma o inte ens den läkaren som brukar hålla med oss då vi säger att hon kommer att överleva o bli sig själv igen vill hålla med oss. Alla, utom vi då, verkar tro att hon dör vilken minut som helst. Så hon behöver allt stöd hon kan få att Ni BER TILL GUD, tänker positiva tankar o tänder ljus.

  Men som sagt vi fortsätter att BE TILL GUD för Dina söner o dig o Runare förstås.

 2. Flera Molandrar sier:

  Förresten varför har du skrivit mer på Ingmars logg än på din egen?

 3. Flera Molandrar sier:

  Varför står det på den 8/12 2008 det är ju den 12/12 2009 nu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>