DIS og chat

dis_logo120
Høsten næmer seg med stormskritt og jeg tror og forventer at #slektsprat på DIS-Norge vil få mere besøk av mennesker som lurer på slektsforsking, vil ha hjelp til tydning av en vanskelig kirkebok osv. Spørsmål om hvor man kan finne kilder både i Norge og Sverige er også en mulighet. Jeg gleder meg til en ny høst og vinter med masse koselig og slektsfaglig prat på nettet. Lyst til å delta? Klikk deg inn her: Chat. Husk bare og skrive ditt fornavn i rubrikken der det står FornavnE??. Dvs ditt fornavn og første bokstav i ditt etternavn, så vi vet hvem vi svarer.
dis_logo
Nå har vi også begynt å få besøk fra DIS i Sverige, så bare kom. Alle er hjertelig velkommen både DIS medlemmer og andre.
Vi er der for å hjelpe til :)

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i DIS (Sverige), DIS-Norge, Slektsforsking. Bokmerk permalenken.

En kommentar til DIS og chat

  1. Synnøve Molander sier:

    Vär så sikker at jeg, og kanskje noen av mine elever, kommer til å väre på chaten, for ikke å snakke om Olivia og hennes jevnaldrede men Du viste meg aldri hvordan de kommer inn på chaten fra sine hjem men nå sender jeg ovenfor til dem så håper jeg at det virker.

    Alle skal vite at på chaten finner man mange nye venner og får et sosialt liv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>