SSFD – Svenske SlektsForskerDager

Vi er så vidt ferdig med årets utgave av SSFD hvor det sies at ca 40 nordmenn var innom.. Selv var jeg bare så vidt der, men nok til å få med meg noen CDer bl.a Svenska Ortnamn og C.M Rosenberg Geografiskt-Statitiskt Handlexikon Öfver Sverige, begge utgitt av Sveriges Släktforskarförbund.
Av norske ting jeg fikk med meg var DIS-Vestfold sin CD: Sjøinnrullerings Journaler 1861-1882, 1911-1918, 1930-1938 Drammen Mønstringsdistrikt og DIS-ST (Sør-Trøndelag) sin CD: Folketelling 1925 i Trondhjem. Alle 4 kjekke hjelpemidler når man søker etter slekt :)

Sett av dato

Sett av dato


Til sist nevner jeg neste år i Ørebro 27-29 aug. Sett av helgen dette ble gøy…

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i DIS (Sverige), Slektsforsking. Bokmerk permalenken.

En kommentar til SSFD – Svenske SlektsForskerDager

  1. Synnøve Molander sier:

    Tenk om jeg hadde vist at det fantes 2 norske CD også, fikk beskjed om at bare «Rötter» fantes og den har jeg jo fra för selv om det er en gammel utgave.

    Er det noen som vet hvor man får födt de norske, har prövd lenken til Thj men der fant jeg ikke noe om salg.

    Glad at Du og flere andre hade en interessent weekend i Fkg selv er jeg sinna fordi jeg ikke kom meg dit engang som turist, selv om jeg helst hadde sett at jeg som vanlig hadde värt utstiller. Neste år kommer jeg til Örebro håper jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>