Har jeg bloggtørke eller slektstørke

Blir visst ikke så ofte jeg har blogga den siste tiden, ei heller har jeg slektsforska. Grunnen er ikke at jeg er gått lei, nei da, men ….
Grunnen er rett og slett min egen dårlige form, har ikke hatt overskudd :( Sitter lissom mest der. Psyken er også litt down for tiden. Hvorfor? Fordi jeg rett og slett gruer meg til å begynne på arbeid igjen med mine plager, hvor lenge vil jeg holde, hvor lang tid vil det ta før jeg har ett «uhell» på jobb. Ja jeg gruer meg, vet egentlig ikke om jeg vil, men samtidig vet jeg at jeg kan ikke sitte her heller, da vil jeg på sikt kjede meg.

Vell i alle fall, det ser ut som jeg har kommet til en skillevei. Blir nødt til å ta ett standpunkt ang meg selv og det må skje nå… Innen helga er over :) Vell vell det er bare jeg og bare jeg som kan avgjøre det, slik er livet.

Men tross alt over skyene skinner sola :)

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Har jeg bloggtørke eller slektstørke

  1. Synnøve sier:

    Vi tenker på Deg og håper at Du kommer til en avgjörelse med GUDs hjelp. Du må vel kunne jobbe bare deltid også å pröve hvordan det går.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>