Dagen i dag

dis_logo120

Så sitter jeg her da, hjemkommet fra lederkonferansen og ekstraordinrt landsmøte i DIS-Norge. Med sine uhell for meg (helt normalt), men det irriterer meg at jeg ikke kan bevege meg ute blandt folk uten å løpe avgårde en viss plass.

Men vi fikk gjennomført møtet og jeg hadde noen kjekke gode gutter fra S&F, S-Tr, N-Tr og Rogaland som holdt meg med selskap og passet på lissom på Gardemoen. Slapp og sette meg ned og syns synd på meg selv, mens jeg ventet på flyet.

Denne helgen var det også Cup-finale i fotballen i Oslo, så byen var nok farget av oransje og blå, blå og hvite utkledde supportere. Kampen var ikke helt over da jeg satt på flyet, men kapteinen kunne jo først fortelle oss at det skulle bli ekstraomganger, så straffesparkkonkurranse. Og helt til slutt før nedstigningen mot Vigra var han så vennlig og fortelle over høytaleren at Aafk hadde vunnet . Passasjerene jublet og klappet og skravla gikk etterpå.

Egentlig så var det jo også godt å komme hjem.

Men jeg ønsker alle frammøtte i SFH lykke til videre med det gode arbeidet som foregår i de forskjellige lagene. Så til vi ses igjen :) Ha det godt ….

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i DIS-Norge, Diverse og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>