Synnøve

Mens jeg venter på egen beskjed, be og send positive tanker, tenn lys for Synnøve det er kritisk der. Eksakt vet jeg ikke, men som så ofte før svever hun sikkert mellom liv og død.

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Synnøve

 1. Anton sier:

  Oj glömde ju att skriva att hon är en 3.a efter att ha varit hos tandläkaren. Fast hon blev jättesjuk sist så tabbar de sig på samma sätt IGEN.

 2. Lala sier:

  Jeg bryr meg VELDIG mye om Synnøve, men jeg ønsker ikke å blogge om hennes sykdom. Jeg tenker veldig mye på henne, og selvom jeg ikke ber, så håper jeg inderlig at hun kommer seg igjen! Tannlegen burde saksøkes!

 3. Anton sier:

  Bra bara du tänker positiva tankar om henne så är vi nöjda men är du LailaC?

 4. Laila sier:

  Ja, det ble en trykkfeil.

 5. Flera Molandrar sier:

  Toppen att din son kan opereras o det är självklart att han skall bli frisk. Inga problem att leva med 1½ lunga vet om många som måste klara sig med mindre. Men vi fotsätter o BER TILL GUD för honom.

 6. Liv Ofsdal sier:

  Jeg følger Laila helt der, jeg bryr meg absolutt om og tenker masse på Synnøve!
  Håper virkelig hun kommer seg også denne gangen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>