Fredagens høydepunkter og sorger…

Fredag på twitter er en artig dag. Jeg synes det er morro og dele ut litt #ffnor til mennesker jeg følger som jeg setter utrolig pris på. De har humor, forståelse, vitt og omtanke. En del er også samfunnsengasjerte og skriver om ting som skjer der ute i verden.

Andre skriver om seg selv, sine tanker og følelser.

En som virkelig fortjener oppmuntring og hurrarop er Petter Andre Jensen. Han har skrevet mye fint på sin blogg om det og være reumatiker. Den kan lese den her

På den andre side er jeg også litt småsint om dagen på hvordan svensk helsevesen behandler sine brukere. Skal virkelig en multihandikapped jente som trenger hjelp hele dagen, avspises med en time eller to hjelp pr dag, fordi kommunen mener hun kan få hjelp av sin 85 årige gamle alzheimer sjuke mor, som ikke engang husker hvor hun bor?? Samtidig mener kommunen at min venninne er fullt ut kompitabel til og passe sin mor igjen… jaja….
Nå er jo kommunen såpass heldig at begge er innlagt komatøse på sjukehus da, den eldste med hjerteattak og den yngste med astmaattak…

Vi får se hvordan det går, vi er positive som alltid. Stå på, det er nye muligheter rundt neste sving, det er bare og gripe den og gjøre det beste ut av det.

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til Fredagens høydepunkter og sorger…

  1. Synnøve sier:

    Godt å höre at jeg kan beskrives som jente også, hörer mest at jeg er en tant el kjerring el enda slemmere ting. Som skjönnes så er jeg atter blandt de levende og det er moren min også Dvs i den grad vi kan vi er jo begge fortsatt handikappede men legger våre liv i GUDS HENDER.

    Vil også ta anledningen å takke for linken ovenfor til Petter Andre Jensen, en veldig god side inspirerende, kanskje jeg en gang får til noe lignende på min side.

    Men fremst vil jeg takke särlig Deg Liv, men også alle andre som BER TIL GUD, tenker positive tanker, tender lys og hjelper mine unge slektninger via DIS-Norges slektschat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>