Bøker jeg leser nå – «Mobbeboka» Fordi jeg fortjener det

Jeg holder på og lese Krstin Odmayers bok «Fordi jeg fortjener det» og gråter og nikker gjenkjennede til mange av artiklene. Hvor ufattelig mye som kunne ha vært unngått.
Jeg har enda ikke klart å lese alt ferdig, fordi egen barndom og ungdom strømmer på, vekker minner jeg hadde «gjemt» langt vekk. Samtidig er det godt å få de fram, reflektere over de og kunne «se» bedre der mobbing foregår og kanskje gjøre mitt for å få det stoppet.

Ble du mobbet eller ikke Les boka for alt det den er verd Emnet kan ikke og må ikke stikkes under teppet. Vær medmenneske, vis at du bryr deg. Det anbefales og lese den i alle fall, vi HAR alle NOE og lære fra den.

CU

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Bøker jeg leser nå – «Mobbeboka» Fordi jeg fortjener det

 1. IngerS sier:

  Jeg skal se om jeg ikke får lest denne da jeg som du kanskje trenger å få frem noe og fådet vekk. Kanskje den er like så viktig å lese for mobberen som ikke skjønte hva han gjorde mot andre mennesker…

  Klem

 2. Liv sier:

  Boken anbefales tll alle :)

 3. Synnøve sier:

  Skal pröve å få fatt på boken på biblioteket, om jeg så orker og lese den får tiden utvise. Men er den tung og holde?

 4. Kjære Liv,

  Tusen takk for at du leser boken og for at du er en av dem som bryr seg!

  Mange klemmer
  Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>