#Blogg Ryddekick eller galskap

I går og i dag har jeg hatt ryddekick i bokhyller etc. Det er godt og slitsomt, men jeg har lissom bestemt meg jeg. Det er jo snart vår eller tar jeg feil? Titter ut av vinduet, det er mye snø enda gitt, men SOLA skinner og jeg har en slags vårstemning.

Jeg har litt igjen, men det får stå til i morgen, målet er «dette skal jeg klare og bli ferdig med før påsken er slutt». Staheten lenge leve. Vet jeg ikke tåler det, men jeg er jo bare «litt sjuk, litt svak».

Heier på meg selv jeg, i tilfelle ingen andre gjør det :)

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til #Blogg Ryddekick eller galskap

 1. Anne-Lise sier:

  Jeg heier på deg Liv. Men håper at du ikke er så sta at du nekter å lytte litt til kroppen din også. Fortsatt God Påske til deg og dine….

 2. Synnøve sier:

  Da er vi 2 men jeg holder meg til å rydde på harddisken da – bare det gjör jo skikkelig vondt det også. Men som Anne-Lise sier jeg håper at Du ikke er for sta og at Du klarer å få gjort alt det som Du har foresatt Deg.

  Ja, våren er på vei, kjenner av pollen tiltross for at jeg samtidlig kan se litt av sneen.

 3. Inger Grete sier:

  Jeg kan være med å heie på deg jeg, bare du er flink til å ta det med ro, og passer på at det ike blir for mye. Kommer flere dager etter påsken også :) God Påske :)

  Klem IngerS

 4. Borgny Vorpbukt sier:

  Klart vi heier på deg Liv :) …. men så var det det du er blitt minnet på flere ganger da… :)
  ….. smååååå skritt av gangen.

  (synd det ble så liten tid til å snakke sammen da du var her på øya, rakk jo nesten ikke å hilse på deg jo. Men neste gang har jeg det ikke så travelt…. )

  Borgny

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>