Meg og veggen #blogg

 

Fikk lyst og skrive litt om meg og veggen.  Lurer du på hva jeg mener med det?  Skal forklare underveis:

Barndom/ungdomstid skal ikke nevnes her enda, heller ikke starten på mitt voksenliv ang hendelser og slikt, det involverer for mange.

Men i alle fall; jeg har hele tiden måtte kjempe for å klare meg, kjempe i mot noen jeg trodde skulle støtte meg, kjempe for at vi alle skulle overleve fysisk og psykisk.  Utakk er i alle fall verdens lønn.

Leddplager og andre plager har jeg alltid hatt, uten at jeg har tenkt så mye på det, familien har jo stort sett hatt problemer med Bechterew osv.  Så jeg bare sto på jeg. I mange år jobbet jeg på kontor med forskjellige ting alt fra vanlig assistent, til “småsjef”..  Vondt?  Jo da, men det gikk jo over i løpet av dagen eller ikke, kanskje jeg kom hjem og måtte bare legge meg ned litte granne.

Ryggen ble i sin tid operert pga proplaps og stivet opp, helt greit var helt vidunderlig egentlig, jeg kunne gå skikkelig igjen.

Men så kom den store forandringen, jeg måtte dra min vei.  Jeg måtte vekk og bort.  Så jeg dro, kom til ett nytt sted og måtte starte alt på nytt.  Ang jobb hva skulle jeg gjøre, så jeg tenkte noe nytt, får tenke litt.  Så ble en “vaskejobb” ledig.  Tar den tenkte jeg til jeg får bestemt meg..  Som tenkt så gjort, jeg ble værende.  Var i bevegelse hele tiden, det var godt …  Ikke så mye vondt, bare “litt”  Jo da, det går helt flott an og lure seg selv.  Jobbe jobbe jobbe jobbe…  Tungt og tøft, men morro lell.  Bare og stå på.. Litt ekstra her og der, skada jo heller ikke.  Stå på, stå på…  Så plutselig sa det PANG…  Tarmene ville ikke være med, ryggen ville vikke være med, hofter og knær ville ikke være med og selv hjernekassa tok ferie.  Den ble helt “tom”   Og jeg selv midt oppi dette, jeg var bare sliten og sliten og sliten og sliten, utmatta orker ingen ting av fysisk karakter.

Så kom twitter:  Her er det masse vidunderlige folk, fra journalister, tv-folk, politikere, forfattere, leger, psykologer, husmødre, gründere osv… You name it You find it there. 

Jeg leste blogginnlegg og tweeterfeeds så jeg ble helt matt; går det virkelig an…   Her var det mye for meg, de små grå ble tatt litt opp i lyset, finnpussa og starta og vaske seg..  Plutselig hadde jeg hjernekasse og sympati for mange mange som virkelig har slitt seg gjennom livet, som fortsatt sliter og lille meg kunne støtte, vise sympati og være medmenneske igjen.. Det var virkelig herlig.

De store politiske standpunktene har jeg ikke ytret meg så mye om enda, kanskje “retweeta” en sak her og der. Hvorfor;  fordi de “små grå” fortsatt er “litt grå”.   Mange saker jeg synes jeg bør sette meg bedre inn i før jeg uttaler meg osv.  Litt uvant og være “politisk tenkene”.

På den andre siden har jeg vært flaska opp med partiboka, den røde lille fra Arbeiderpartiet lissom.  MEN kjære Jens og dere andre i regjering dere SKUFFER MEG VOLDSOMT, så min stemme får dere IKKE neste gang.  Skal stemme på meg sjæl (les sofavelger).  Nei noen skal få min stemme, men kjære Jens det blir ikke DU..

Men en ting skal dere alle ha takk for dere ute,  jeg har begynt og leve igjen, jeg ikke bare eksisterer.  TUSEN TAKK

IMG_0333

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Meg og veggen #blogg

 1. MagneP sier:

  Ein heil del av dette virkar kjent, so husk at du ikkje er åleine i verda.
  Du har ein masse med framtid enno, so styr det du kan, for at den skal bli god.
  Klmz Magne

 2. IngerS sier:

  En del virker kjent for meg også, mens andre ting virker litt skremmende… Bare vær så snill å ta det pent. Vi trenger deg i årene fremover også :)
  Klem Inger Grete

 3. Synnøve sier:

  Enig med både MagneP og IngerS men hvordan får man noe fornuftig fra twitter og hva er egentlig retwitter – det der skjönner ikke jeg noe av. Men ikke glem at Du har stor betydelse i andres liv. Håper at Du blir sykepensjonist som Du vil og sikkert egentlig har rett til, men tro ikke at Du sitter sikker for det, jeg må vistnok ut til 100% i arbeidslivet selv om jeg har värt ½ sykepensjonist siden jeg ble voksen.

 4. ingebrigtdalseg sier:

  hei

  dette var god lesning, ønsker deg alt godt videre i livet ditt, hold tomelen opp til den siste dag;))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>