#Blogg Ukjent nummer!!!!

Jeg rett og slett hater slike «telefonterrornummer». Melde fra til Brønnøysund hjelper så visst ikke ;( Anmelde de, orker ikke, vet ikke om det er mulig engang, men nok om det tilbake til saken, hvorfor skrive om ukjent nummer i dag.

Vell i dag ringte det ett nr som ugjennkjennelig kom fra Bergenskanten. Som den nyskjerrigkråka jeg til tider kan være tok jeg den og hørte: Hei er du den Liv som gikk på NN skole år xx. Ja svarte jeg det er jeg.

Damen presenterte seg, jøss det var jo en av mine gamle klassevenninner sammen med en til (sånn ca 27 år siden eller noe). De hadde sitti og mimra og lurt på hvor det hadde blitt av meg osv. Det var kjempehyggelig, så nå er begge lagt til på fjesboka også. Ordtaket; Gammalt vennskap ruster ikke, holder visst stikk engang til.

Så moralen denne gang er; ikke alle ukjente nummer er salgstriks, tigging osv… Plutselig er det en gammel venn som ringer :)

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , . Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til #Blogg Ukjent nummer!!!!

  1. Synnøve sier:

    Har allerede skjönt fra chaten at det var et koselig samtal. Husk at jeg også har et ukjendt nummer må jo det pga arbeidet mitt men håper virkelig at Du ikke synes mine samtaler er av terror karakter. Önsker jeg også hadde gamle venner som kunne kontakte meg men det er nok litt vanskelig ettersom jeg stort sett aldri har hatt noen venner, men mange mobbere som ikke trenger å kontakte meg. Men er kjempegla at AlfChr viste meg veien til chaten. Det beste som har skjedd på vennefronten selv om det finnes noen fule fisker i bakgrunnen der også.

  2. Kurre sier:

    Har du testet denne? http://cgd.no/telefonterror/ Det har ikke jeg, så jeg går ikke god for at den virker, men i teorien er jo dette løsningen på alle verdens problemer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>