My baby iMac and ME #blogg #mac

Jeg er vell kanskje litt nerdete og kanskje litt sta. Baby iMac fikk for en liten stund tilbake en «harddisk» feil. Den ble tatt med på Eplehuset i Ålesund og testet, rettet og vi tok den med hjem. Dagen etter var det ned igjen, samme feil oppsto.
Der ble den sendt til Stavanger. Vell jeg måtte jo savne den over ei uke da

Men jeg trøstet meg med MacBook Pro’en min så lenge.

Fikk den tilbake og samme feil gjentok seg, og lille meg surere og surere, mac skal da ikke ha FEIL!!!

Påsken kom og jeg bestemte meg, tirsdag ned på Eplehuset, men først ett siste forsøk på å fikse sjæl, stabeis er mitt nicknavn i noen tilfelle. Først den Apple Hadware Test: Ingen feil. hmmm altså ikke noe fysisk galt i maskina, hva da?
Bestemte meg for å starte på Zero.. Alle partisjoner vekk, bort med dere her skal det nullstilles. TimeCapsule ble nullstillt og koblet av. Installering starte igjen, men først måtte jeg Aktivere journalføring på disken, så aktivisere den. Satte igang install, så langt så bra. Tok en ting av gangen, install verfiser disk, install verfiser disk. Til og med CS4 gikk som en lek. Så var det TimeCapsule sin tur:

Reset, install, konfigurer på nytt, sett på trådløst nettverk osv. Puh nå var jeg spent, verifiser disk igjen… Jippi alt i orden, dette er nå kl 21.30 noen timer siden og VET dere alt funker, baby iMac og jeg er venner igjen og jeg STORKOSER meg..
Så Eplehuset, spør 1. Beskrivelse av feilen, 2. Er det koblet til tilleggsutstyr. Hadde dere spurt, kunne jeg ordnet dette lenge før. Selv om jeg gjerne går i joggebusker og Stormbergjakke, er gråhåra litt eldre dame, er jeg IKKE helt på jordet, naturlig grå, ikke blond….

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Data og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til My baby iMac and ME #blogg #mac

 1. Jorun sier:

  Jeg er imponert! Blir det noe galt med mac-en vet jeg hvor den skal sendes…til deg !:)

 2. Totto sier:

  Nydelig… Alle er glad for at du og Baby iMac er blitt venner igjen :) hehe… Håper den holder seg no da :)

 3. Britt sier:

  Jeg lo godt i beskrivelsen i de to siste setningene, spesielt det siste «naturlig grå, ikke blond». :)

 4. Synnøve sier:

  Det er jo en av mange fordeler med Deg at Du er en nerd, også på PC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>