#Blogg 1. mai

Vil med dette gratulere alle med dagen.

Litt mimring fra min side, mens jeg sitter her. I min ungdom når vi satt på barrikadene og hadde 1. mai vake og sang og gaula arbeidersanger. Frokost i samfunnsalen. Vell Jens Stoltenberg, dette var før din tid, heller når Thorvald var aktiv. Rune Gerhardsen, Bernt Bull og mange andre, som vi koste oss. Samholdet det var der og vi sto samlet på krava.

Jens spurte på twitter om vi kunne komme på noe samlende ang 1. mai. Vell hva med å behandle Norge som ett rike?? Ikke Østlandet mot resten.

Hva med å slutte med å jakte på de rike, på bekostning av de svake, de sjuke, de som fallt utenfor??

Når sluttet AP og være demokratisk? Når ble det ett parti for makteliten?? Derfor er 1. mai viktig enda. Fanesaker som mot sosial dumping osv.

Ha en fortsatt god dag ;)

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

En kommentar til #Blogg 1. mai

  1. Trine Nakim sier:

    Heia deg Liv! Helt riktig det du skriver! Dagens arbeiderparti (er) har glemt sitt opphav og fokuset er altfor mye på feil sted! Vil med deg oppfordre både Jens Stoltenberg og alle andre til å stikke fingeren i jorda å prøve å huske hvor de/vi kommer fra! Når det gjelder å samle Norge til ett rike, vil jeg som østlendig si: Det er langt igjen til ett rike selv her nede. Landet er alt for delt i fylker komm. fylkes komm. osv. Selv her vil vi ha: Lik rett samme hvor vi bor!

    Gratulere med dagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>