Min vei til Paradis les iPhone4 #Blogg

Dagen vi alle ventet på 30. juli 2010 iPhone4 skulle kunne kjøpes. Jeg hev meg over nettbutikken til Telenor. Den skulle åpne ved midnatt. Men hva, kom jo ikke inn. Twitter acounten til @Telenor_service fortalte oss at den skulle komme. Vell jeg prøvde og smøre meg med tålmodighet.

Og endelig når kl var ca 01.00 kom jeg inn. Glede og glede. Jeg bestillte og fikk mail fra Telenor ved deres butikk Kjedehuset at bestillingen var registrert. Mailen kom ca 01.16. I trygg forvisning om at nå skulle jeg endelig få den først til Mølla prinsippet gjaldt vell?

Så kom frustrasjonen; den ene etter den andre på twitter som hadde bestillt etter meg fikk sin telefon og hvor var min? Ringte nettbutikken og fikk beskjed jo da, jeg skulle få min før 15. august om ikke før.

Vell jeg fikk smøre meg med tålmodighet da, noe jeg egentlig ikke har når det gjelder duppeditter. Fler og fler fikk, og plutselig lå den en hentelapp i postkasse fra Telefast, men den var jo adressert til sønnen og han bestillte jo først ved 7 tiden om morgenen.

@Telenor_service fikk kjørt seg på twitter, den ene etter den andre var frustrert. Hva var dette rotet med bestillinger. De lovet og rydde opp. Det var da enda godt det da. Håpet steg, men plutselig får jeg en mail: forventet leveringstid 15. september.

Kjente det kokte og @Telenor_service fikk kjørt seg enda engang på twitter (må bare si som sant er, at de gjør så godt de kan). Vell vell, hell i kjærlig, men ikke i lotto. Det gjelder visst kjøp på nettet også.

Men plutselig hentelapp i postkassa, jippi telefonen min var kommet ååå lykke, hvor jeg ble glad. Hentet den, aktiviserte den og konfigurerte den.. Jeg var den lykkelige eier av iPhone4.

Utpå kvelden fikk jeg plutselig en mail fra telenor, de kunne opplyse meg at telefonen var sendt og den var på vei, da var kl 19.26. Men jeg hadde jo telefonen i hånden.
Dette fikk @Telenor_service beskjed om på twitter, enda mer rot.. Det var visst flere som hadde fått og hentet telefonen og mottat mail senere om at den var på vei.

Jaja, håper Telenor har lært til neste gang, rettferdigheten skje fyllest. Jeg fikk ikke min med engang, men jeg kom i andre pulje. Så jeg er den lykkelige eier av en iPhone4 NÅ.

Takk for oppmerksomheten :)

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Apple, Data og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Min vei til Paradis les iPhone4 #Blogg

  1. Synnøve sier:

    Det er godt og vel men hva er en iphone4???

    Godt at Du ikke er syk ihvertfald som vi befarte her

  2. Arthur Antonsen sier:

    Ja er ikke Iphone en fantastisk telefon. Jeg har Iphone 3 med operativsystem 4 (OS4). Dette er jo strengt tatt mye mere enn en telefon. Gled deg til du begynner å bruke den. Jeg var opprinnelig Mac-bruker selv, men skiftet over da jeg fikk sjansen gjennom arbeid til billigere PC. Men jeg er fortsatt svak for Apple sine produkter. De kan det der. Håper du får ha en brukbar sommer med det lille av solskinn vi får innimellom regnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>