Ålesund brannen natt til 23. januar 1904

I år var det 107 år siden det brant i Ålesund og det har blitt beskrevet her
Selv har jeg ikke hatt anledning til å være med på disse bybrannvandringene enda, men det blir vell en ett år når formen blir bedre.

Les artikkelen over så får dere en litt historisk betraktning fra hendelsen

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

2 kommentarer til «Ålesund brannen natt til 23. januar 1904»

  1. Den 18.januar ble det født ei jente i huset til Devold-familien. Hun var datter til presten Harald Ophuus Devold. Jenta ble i hui og hast brakt i sikkerhet og fikk senere navnet Alida Lampe. En lykkelig hendelse – ellers hadde ikke jeg blitt til.

  2. Men, ærlig forsikring selgere innrømme at mennesker uten midler er sjelden saksøkt. Advokater jobber på provisjon i disse tilfellene, og vil ikke ta en sak der det ikke er penger til å samles. Faktisk kan det å ha et større ansvar politikk være en invitasjon til å saksøke, og det vil ikke beskytte deg fra personlig ansvar, fordi de alltid saksøke for mer enn politikken grensen hvertfall.mbt sandaler Hvis du ikke har midler til å beskytte, hvorfor kjøpe bilforsikring? Fordi det er et juridisk krav. I så fall hvorfor ikke bare kjøpe minimum dekning nødvendig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *