Ålesund brannen natt til 23. januar 1904

I år var det 107 år siden det brant i Ålesund og det har blitt beskrevet her
Selv har jeg ikke hatt anledning til å være med på disse bybrannvandringene enda, men det blir vell en ett år når formen blir bedre.

Les artikkelen over så får dere en litt historisk betraktning fra hendelsen

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Historie, Kultur. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Ålesund brannen natt til 23. januar 1904

  1. Den 18.januar ble det født ei jente i huset til Devold-familien. Hun var datter til presten Harald Ophuus Devold. Jenta ble i hui og hast brakt i sikkerhet og fikk senere navnet Alida Lampe. En lykkelig hendelse – ellers hadde ikke jeg blitt til.

  2. articleds sier:

    Men, ærlig forsikring selgere innrømme at mennesker uten midler er sjelden saksøkt. Advokater jobber på provisjon i disse tilfellene, og vil ikke ta en sak der det ikke er penger til å samles. Faktisk kan det å ha et større ansvar politikk være en invitasjon til å saksøke, og det vil ikke beskytte deg fra personlig ansvar, fordi de alltid saksøke for mer enn politikken grensen hvertfall.mbt sandaler Hvis du ikke har midler til å beskytte, hvorfor kjøpe bilforsikring? Fordi det er et juridisk krav. I så fall hvorfor ikke bare kjøpe minimum dekning nødvendig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *