Atter Synnøve

Oppdatering 10.03.10 Glemte og skrive at Synnøve er hjemme igjen, enn så lenge. Olivia er fortsatt sjuk

NY OPPDATERING idag Oliva er VÅKEN og Synnøve en 1:a. Takk og lov at det går framover.

Oppdatering 5.3.10 Olivia komatøs stadie 1 og Synnøve fortsatt 3.

Oppdatering 3.3.10 kl 13.30 Dessverre døde Gustaf 9 år gammel for en times tid siden..

At folk ikke kan tenke irriterer meg.. Gang på gang skal denne jenta innlegges med astma-anfall fordi:

Folk mener og tro at astma og allergi ikke er så farlig. Voksne gir barn godteri når de skal på besøk med nøttesjokolade som utløser anfall. Fordi, jo fordi barna liker det og såpass må jo disse allergikerne tåle

Vell saken er nå den med dette resultatet:
1. Synnøve komastatus 3
2. Gustaf komastatus 3
3. Olivia komastatus 2

Vell vi for håpe de står han av denne gangen også. Tenk positivt og send gode tanker til disse tre, tenn lys og be til Gud om at de må overleve.

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

7 kommentarer til «Atter Synnøve»

  1. Förresten som LivS skriver allergi kan vara en jättefarlig sjukdom som folk dör av – vi har flera exempel i släkten. Så snälla om någon säger att de är allerigiska så ta dem på allvar o missbruka inte ordet, typ man är allergisk mot räningar m.m., det underminerar ordets rätta betydelse o gör samhället svårare att leva i för oss som verkligen är allergiska. Äkta vanlig allergi kan bevisas med ett förhöjt antal IgE antikroppar i blodt med flera blodprov. Detta kan givetvis inte «allergi» mot räkningar.

  2. Kanske skulle skriva också att den här nötchokladen givetvis inte åts av någon av de allergiska de blev sjuka bara av att förpackningen öppnades i samma luftutrymme – inte rum – som de vistades i.

  3. Nja i Sverige har vi bara kommit till 5.3 2010 HIHIHI men ännu bättre är att syrran är vaken o faster en 1:a. Hoppas att du mår bättre själv, du saknas.

  4. Jeg er desvärre hjemme men Olivia gjenkjenner ikke sine närmeste hvorfor jeg ber Er alle BE TIL GUD, tende lys og tenke positive tanker for henne samtidlig som jeg takker alle for det Dere gjör for meg og mini familie.

    Og snille husk på hva Dere gjör da Dere er ute i samfundet det finnes mange som oss verden rundt. Om noen sier at man er allergisk ta det som en varning og slutt å si at Dere er allergisk for alt mulig som man ikke kan väre allergisk mot som f eks regninger. Det synes som oftest ikke på oss för vi blir alvorlig syke så Dere kan möte oss over alt i samfundet. Så för Dere f eks bruker parfyme tenk over om det virkelig er nödvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *