#Blogg Hagearbeid – hjelpe meg ….. trenger råd

Vell for å starte med begynnelsen. En asfalt unge fra Vål’enga har fått seg hage, dvs har hatt den noen år, men stress og mye jobbing så har den vært forsømt. Så etter 1 års sjukmelding, uten egentlig og være i stand til noe som helst, tenkte dama at NÅ skal hekken til pers. Hvordan den ser ut?? Katastrofeområde, bare se selv på bildet, det er mere døde kvister enn hekk.

Så litt blomstergreier, hva i all verden er dette? Den har store grønne blader (nesten som rabarbra), men hva er det og hvordan stelles den??

Siste er en busk som kryper helt utover, med torner og små grønne blader. Disse små røde «bærene» blir som små plommer når høsten kommer Hva heter den og kan den klippes kraftig ned?

Så kom en nabodame forbi så vi stakk på en liten spasertur og lot hage være hage, kroppen min klarer ikke for mye ad gangen :) Men vi har flott utsikt synes jeg. Her fra toppen av Mulelia man ser ut over Olsvika Så slik ser det ut i naboområdet. Kanskje hagan min med tid og stunder også kan bli fin? Må bare legge fra meg asfalten og tenke jord.. jord .. jord. Får ta det på feelingen, men som sagt vil gjerne vite om noen kan fortelle meg hva de to over er :)

Lever i håpet om flott hage engang i tiden :)

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til #Blogg Hagearbeid – hjelpe meg ….. trenger råd

  1. Patrik sier:

    Var hittar vi det du skriver om oss – har du fått med dig att syrran är vaken o faster en 3:a?

  2. Olivia sier:

    Har du inte skrivit om faster o farmor snälla gör det åtminstone om faster det är jätteviktigt, trodde Linda hade sagt till dig för jag har tjatat på henne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *