#Blogg – Nå er jeg pottesur – iPhone4

Etter mye om å men fra Telenor sin side ang bestillinger av iPhone 4 den 30. juli. Lovet de at feilen med bestillingene skulle rettes opp, at de som bestillte først skulle få først (trodde jeg).

Men hva skjer i dag? Jo Kenneth får sin telefon og han bestillte kl 07.00 om morgenen, mens jeg bestille kl 01.00 om natten. Han fikk sin i dag og jeg må vente til 15. september.

Ja jeg bare sier det, jeg er pottesur 🙁

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

6 kommentarer til «#Blogg – Nå er jeg pottesur – iPhone4»

 1. Fyyyyy faderullan!!! Så dåligt av Telenor, men det var som jag misstänkte på bakgrund av hur dåliga dom var med info i forkant.
  Dom fortjener verkligen massa dålig pr nu alltså!

  Vad är detta för monopol uppförsel?

  Hade det inte varit för att netcom inte funkar på vår camping hade vi gått tillbaka till dom, av den grund att dom var så dålig på info i forkant samt att nett butiken strulade om natta (lanceringen).
  Dom ringde flera gånger till oss & skulle sätta oss på prioriterad lista osv, men vi fick ingen prioriterad info för om tisdagen då vi hämtade våra iPhone 4 i butik.

  Förstår om du är rasande, för makan till dålig kund behandling får man leta länge efter!!

  //sessan (@SessansMiniBlog)

  1. Japp og når jeg var i kontakt med telenor_service og Kjedebutikken, måtte jeg forvente å få til 15. aug siden jeg var så tidlig ute. Nå får jeg mail om at forventet leveringstid 15. september 🙁 Fly forbanna.. De får slutte og lyve og love

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *