Hipp hurra stadfestelse av mor

Nå har jeg jobba og jobba innimellom for å finne foreldre til denne karen her gutt nr 41. new balance 1980 zante roma Som dere ser av foreldrenes navn er det ikke mye å gå på ett yrke, to vanlige navn, ingen alder eller sted osv.. new balance damskie Så hvem var disse foreldrene og hvorfor kallte min oldefar seg Skramstad etter noen år, familien sier at han tok farens navn.. Nils Andersen, hofflakeien var han fra Skramstad på Toten? Vell det finnes en Nils Andersen der på Skramstad mellom, men jeg har ikke klart og stadfeste han. Goedkoop Adidas Superstar Hvor var Carl Oscar i Folketelling 1865?? Jeg kunne ikke finne han, jeg visste han var konfirmert i 1872, men ikke hvor og at han var gift i Sem, Vestfold i 1888.. Baskets Under Armour Konfirmasjonen sto under vielsen. Siden ble det lete og lete innimellom, var jo mye anna slekt jeg også ville finne. Tok for meg FT 1865, hvor mange var det som hadde en mor med navn Olava og sønn Carl i 1865?? jeg lette og lette og kom så over en Olava med sønn Carl og far Ole Hansen Skramstad i 1865 Kunne dette være familien?? Jeg leita og leita, fant ikke noe barn kallt Carl med disse foreldrene, men jeg fant Henrik som også sto der. Til slutt fant jeg 3 barn: Hanna Marie f. nike air max 90 donna 1859, ett bar udøpt 1861 og denne Henrik i 1865. Fortsatt ingen Carl. air max pas cher Under en av dåpene ble Ole Hansen også kalt Skramstad, var jeg på rett spor? Vell dette paret giftet seg altså 24. air max pas cher sept 1857 og min oldefar var født 29. april 1857 kort tid etter synes jeg. asics gel noosa mujer Under dåpene til disse barna sa ikke adressene meg noe som helst ut fra det jeg hadde klart finne ut om oldefar. New Balance Pas Cher Var det ikke rett familie likevel? Plutselig en sønn til Harald født 1874 og da var adressen Nordby gata 4, samme adressen som min oldefar hadde i 1872 under konfirmasjonen..

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *