Historisk vei – Vedlikehold

Historisk bor jeg langs den gamle kjerreveien som gikk fra Ålesund til Spjelkavik. Før Breivikvegen og før Lerstadveien ble bygget.

Men veien er virkelig historisk i dobbelt betydning, den er fullstendig ødelagt og er snart ikke vei lenger.
Kommunen var her i sommer for å se hva de kunne gjøre ang utbedring, svar: «Det var ingenting å gjøre» Det måtte bygges helt ny vei. Javel når da? Når de ikke har penger engang til å utbedre riks-, fylkes- og europaveier her? Skal man så bry seg om en gammel historisk vei?

Vell jeg har bare ett råd jeg, ikke ha spoiler på bilen om du tilfeldigvis skulle kjøre oppom. Det kan bli dyrt, siden veien består av en ås i midten og to dype daler på hver side.
Plogen under snøfallet klarer så vidt å ta med seg litt i midten, resten blir liggende og SELVSAGT legges den brøytekanten igjen bak bilen MIN!!!

Hurra for veivedlikehold

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

3 kommentarer til «Historisk vei – Vedlikehold»

  1. Spare,spare,spare osv….. Send penger til alle land som er rammet av Finanskrisa! Transportøkonomisk må vi vel ha «Krisehjelp» fra andre land om noen år! Hva med å innføre hest og kjerre igjen?

  2. Hvis bilen ser mye bruk så vel som slitasje, og deretter kjøpe høyere kvalitet komponenter er en flott idé. Det er mange faktorer som må vurderes i å plassere høyttalerne i riktig posisjon. I utgangspunktet delte de musikk-signaler i separate frekvensområder, og sender dem til høyttalere som er designet for å best gjengi hvert frekvensområde, kan du variere crossover poeng og justere nivået på separate høyttalere for å oppnå den mbt sko nettbutikk beste samlede lyden i bilen. Effektforsterkere er enheter som tar en bitte lite lydsignal fra en pre-amp, noe strøm fra batteriet ditt, og gi det videre som en stor lyd signal for å drive høyttalerne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *