Hvor mye tåler man? #blogg

Vell så var nok ett medlem av min familie sjuk, med ett massivt hjerteinnfarkt. Utblokking av blodårer 6 plasser..
Det er så mye sjukdom rundt meg nå at jeg må bare trekke meg litt tilbake ett par dager, lande på jorda med begge beina igjen. Det står skrevet at man ikke får mer enn man tåler, men hvor mye er det?

I alle fall føler jeg meg helt slått ut nå og som sagt ett pusterom må jeg ha. Alle sier at jeg er sterk, men det finnes da vell grenser for meg også tror jeg. Psyken min er ihvertfall tynnslitt akkurat nå.

Men jeg kommer tilbake snart kanskje i løpet av helgen, må bare få igjen pusten ….. CU snart alle sammen. Ha en riktig god pinse.

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

14 kommentarer til «Hvor mye tåler man? #blogg»

 1. Om du møter veggen er det du som har gått for langt, ikke veggen. Det er godt du tar en pause nå, FØR du møter veggen helt. Bruk den heller til å støtte deg på et par dager. Det har du jaggu fortjent!!! Ta vare på deg selv og familien. Jeg sier som en god venn av meg: «Hold om og hold av» 🙂 Håper du får ei fin pinse – tross alt.

 2. Det var veldig trist å höre men håper at vedbörende klarte seg el ihvertfald ikke blir liggende som en grönnsak. Vi tenker på Deg og BER TIL GUD for Deg og Din familie det vet Du. Ta det nå med ro så mye Du kan og pass på familien Din og la dem passe på Deg.

 3. Hei! Bare ville si at jeg har lest og tenker på deg. Det er tungt når de nærmeste er syke og ikke sjelden skjer det at det blir sammenfall av mange syke på en gang, dessverre. Man skal heller ikke tåle alt, tror jeg. Samtidig er det viktig å glede seg over det som er å glede seg over. Mange ganger er det lettere å se verden gjennom de sykes øyne enn de pårørende. Galgenhumor berger mange. Ta deg uansett tid til å koble ut. Gode ønsker til deg og dine.

 4. Ja hglondal, det ene følger det andre visstnok. Jeg må bare roe ned litt, det går bra slik sett. Men det går bra. Det blir bare litt ekstra tungt når jeg ikke er frisk selv og ikke har de kreftene jeg til vanlig har. Men galgenhumør har hele familien 🙂

 5. Ja , galgenhumør har berget mange det. …. og det tror jeg du har , ja 🙂
  (og når det er som svartest,er det bare en vei og det er oppover. Klart du greier det denne gangen også. Stå på jente 🙂

 6. Eg ser at du treng lading no. Ta den tida du treng, og bruk folk rundt deg slik du treng, og – i overført betydning – stikk to fingre i kontakten og stå på lading

 7. Takker ALLE for kommentarer.
  Til Olivia: Jeg takker etterhvert som jeg ser og leser.

  Til Magne: ser at laderen snart er full, godt og bli oppladet når batteriet er helt tomt.

  Glad i dere alle 🙂

 8. Jeg håper virkelig at Du ikke tror at jeg ligger bak masingen om å takke, jeg maser på ungdomerne og barna at de skal takke men selvsagt ikke på voksne.

  Men gla å höre at pasienten har blitt flyttet til hjemmesykehuset da går det nok riktig vei,
  Han og resten av Din familie er fortsatt i våres bönner og tanker

 9. Nei da Synnøve. Jeg vet det ikke er deg som «maser». Men det er viktig for de at du blir takket. De er såre på dine vegne.

  Ja jeg er glad han er overført hjemmesykehuset og at ambulansen kom i rett tid. Håper det går bra med deg og ankene på disse vedtakene som blir tatt i denne kommunen din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *