Jeg er på «etterskudd» og vil ta inn det forsømte

Nå er jeg virkelig på etterskudd med alt :( Den siste måneden har jeg ikke orket noe som helst. Smertene har vært konstante og hele meg TOM.. Hver gang jeg skulle starte på noe, var det som kroppen protestere og ville bare hvile. Det var liksom bare og legge seg ned å sove.

Huset ser ut som ….. jaja, slektsforskning og foreningsarbeid har ligget nede. Som sagt jeg er på ETTERSKUDD med ALT. Men i dag kjennes det ut som jeg er over det værste, smerter har sluppet taket, hodet føler at jeg har lyst til å gjøre noe. Så det er vell bare og kaste seg uti det. Få skrevet noen referater, sendt noen reiseregnnger og kanskje rydde litt i huset, men først og fremst gjøre meg ajour.

Bare det høres ut som en god plan.

Slik var altså grensene mellom Sverige og Norge 1658-1659 for å gi dere litt historikk.

Snakkes når jeg er ajour :)

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Jeg er på «etterskudd» og vil ta inn det forsømte

  1. Synnøve sier:

    Gla at Du föler Deg bedre men vär aktsom så Du ikke tar Deg vann over hodet. Vi som er/har värt her i Lerum BER TIL GUD for Deg og Din familie.

  2. Klokt valg! Viktig å ta slike beslutninger i blant! Håper og tror målet nås! :-)

    Sitter litt i samme båt selv, men ting har gradvis kommet på plass siste to dager. Ser tid for slekting i enden av tunnelen.

    Alt hell og lykke sendes fra Nidaros. :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *