Jeg gir opp!!!!


Nok engang har assistenter som skal hjelpe en multihandikappet dame gitt fullstendig blaffen. Vedkommende tropper opp, mest for å få sinn lønn, ikke med den hensikten og hjelpe.
Hun tar på seg parfyme, hun har jo fått av killen i dag, og går på jobb til noen hun vet ikke TÅLER parfyme i det hele tatt, og presterer det kunstykket og si: Det får de bare tåle.

Vell resultatet er at både Synnøve og Gustaf havnet på sjukehuset i går kveld. Så i dag kom beskjeden, Gustaf blir sendt hjem fra sjukehuset til en tom leilighet,han er 9 år gammel. Synnøve er igjen, i koma….Så jeg vet ikke hvordan dette skal gå.

Men vi må be til Gud om at det går bra, tenke positivt og tenne vår lys for denne jenta som kjemper og kjemper for sitt liv, mens hun venter på diverse organtranplantasjoner.

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

3 kommentarer til «Jeg gir opp!!!!»

  1. DU får inte ge upp. Du är vår ljuspunkt o nu är det värre än på värre nu är det inte bara moster utan nu måste vi även ta hand om killen vars mor är död o fadern alltid har varit okänd. Som du vet finns det flera som är svårt sjuka i kretsen runt oss. Vet att du o din familj också har det svårt o många fler också men vi BER TILL GUD för alla o namnger de som vi känner till specifikt. Men trots alla andra runt hela vårt klot så är vi egoistiska o BER TILL GUD i 1.a hand för Synnøve o hoppas att många förenar sig med oss. SNÄLLA GE INTE UPP. Det är ju «bara» du o MagneP på vår sida alla andra har ju försvunnit. Vi behöver er. Varför kommer vi inte in hemifrån oss själva o Bjarte kommer ju inte heller in, han har försökt liksom vi.

    Du skriver inte att hon åter är en 3:a o att allt fler läkare har gett upp MEN DET FÅR INTE SKE. (Hur gör man fetstil)?? så snälla allla som är inom Livs sida BE TILL GUD, TÄNK POSITIVT O TÄND LJUS. (vi skulle också uppskatta o få veta om någon gör det – vi är nyfikna). Men vi har klarat henne igenom alla kriser hittills så det är bara att fortsätta o kämpa.

  2. Eftersom barnen/ungdomarna vaknar skall jag säga att vi skall undvika att skriva på molander för att inte trötta ut dig el någon annan. Men du skall ha hemskt mycket tack för att vi alla har fått lufta våra känslor.

  3. Vad är tweet? Vi måste visst skriva mer för att det skall komma ut – idiotiskt. men ok BE TILL GUD, tänd ljus o tänk positiva tankar för Synne o alla andra som inte mår bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *