Kaldt og fortsatt savnet

Denne morgenen våknet jeg tidlig etter en tidlig kveld. Gjenta meg selv er jeg jo ekspert på. Men det første jeg hører er at den gamle damen Åsta er fortsatt ikke funnet dessverre. Vi får håpe hun har klart og ta seg inn ett sted. Siste nytt

Dagens historiske glimt
6. januar er trettende dag jul (trettendedagen). Denne dagen feires Helligtrekongersfest, også kalt epifania-festen, til minne om Jesu fødsel og dåp. I størstedelen av den ortodokse kirke feires julen denne dagen.

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med . Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Kaldt og fortsatt savnet

  1. MagneP sier:

    Hellig tre kongers dag, som enno i dag er helligdag i Sverige, var avskaffa som helligdag i Norge i 1790.

  2. MagneP sier:

    Huff og huff. Det var då faktisk i 1770 at hellig tre kongers dag vart avskaffa som helligdag i Danmark / Norge. 1790 er ein feil som eg beklager å ha framsatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *