Kaldt og fortsatt savnet

Denne morgenen våknet jeg tidlig etter en tidlig kveld. Gjenta meg selv er jeg jo ekspert på. Men det første jeg hører er at den gamle damen Åsta er fortsatt ikke funnet dessverre. Vi får håpe hun har klart og ta seg inn ett sted. Siste nytt

Dagens historiske glimt
6. januar er trettende dag jul (trettendedagen). Denne dagen feires Helligtrekongersfest, også kalt epifania-festen, til minne om Jesu fødsel og dåp. I størstedelen av den ortodokse kirke feires julen denne dagen.

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

2 kommentarer til «Kaldt og fortsatt savnet»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *