litt om meg for tiden

Ja jeg sitter her og klarer lissom ikke å tilpasse meg mitt nye liv med sjukdom osv.  Rygglidelse, Asics Kinsei 4 męskie myaligi og colon irritable, Nike Air Max 1 męskie Człrne kramper i bena og stikking i lysken!!

Var ikke ment som syt, adidas gazelle uomo rosse bare konstantering av fakta.  Men en ting vet jeg, kanken baratas det er alltid lys i tunnellen, asics gel pulse 8 damskie man kommer ut på andre siden hvor alt er lettere og lysere.  Ser du ikke lyset sier du, Todd Gurley Jerseys vell da har du gått feil, New Balance 999 mujer du har havna i en mørk grotte hvor du ikke finner veien tilbake, nike outlet shop men det ordner seg.

1339393790

Lærte av min bessfar (min helt i livet) at selv vanskelige ting har en positiv side,

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *