Litt om meg selv

Her vil det komme litt om meg selv etterhvert forhåpentligvis :)

Aldri godt å se hva jeg kan finne på og skrive

Som en start kan jeg fortelle at jeg er født og oppvokst på Vålerenga i Oslo, født i 1950. I voksen alder fløtta jeg på meg, først til Bergen og så til Ålesund, og her har jeg tenkt og bli :)

Ellers er min store lidenskap slektsforsking og gode venner. Tror jeg er en vanligvis gladjente, men har vært utrolig sliten i det siste året, men det ordner seg nå over nyttår … nytt år nye muligheter og ting er allerede på plass. Jeg gleder meg som en unge

7 kommentarer til Litt om meg selv

 1. Liv sier:

  bare en test på kommentar her

 2. Totto sier:

  Liker siden din :)
  Spesielt iPhonen du har avbildet øverst på siden :)
  hehe….
  Keep up the good work :)

 3. kjell-erik punnerud sier:

  Hei :)

  Jeg er en mann på 39 år fra Båstad(Trøgstad Kommune) og jeg vil gjerne bli en profosjenell/ekspert slektforsker om det er mulig og leve av det kanskje.
  målet mitt er og finne ut en del om min slekt. Jeg hr alltid likt og grave og spørre, helt siden jeg var liten gutt. så dette passer meg egentlig bra. + at jeg har som mål og bli så bra at jeg kan hjelpe andre mennesker og. noe sånt dem gjør på tv2 og nrk. jeg har et lite problem, jeg kan ikke sitte i store klasserom med 1 lærer på 10,20,30 elever. da lærer jeg ingenting. og jeg kan ikke ha brevkurs heller. jeg må være et sted med en lærer som tupper meg litt i rompa, får og bruke det utrykket. jeg brenner mye for dette. jeg er adoptert, så jeg vet mye om graving og spørring. leke dektetiv, jeg elsker det. Derfor vil jeg lære dette og hjelpe andre og finne mennesker de vil finne.

  Mvh

  Kjell-Erik Punnerud

 4. Line Iversen sier:

  Hei Liv, jeg skulle gjerne sendt deg en e-post, kan du svare meg på min mail? :)
  Med vennlig hilsen
  Line Iversen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>