Når er nok nok?

Kroppen vår, det fineste instrumentet i verden. Kroppen som gir oss beskjed, kroppen som nekter oss og gå videre.
Hva tenker jeg på egentlig, jo på meg selv. Noen ganger kjenner jeg kroppen min sier nok er nok. Slutt, stans og ta vare på deg selv, konsentrer deg om ditt og dine.
Hvorfor nevner jeg dette nå tro, jo fordi verden rundt meg roper på hjelp, mine venner, mine bekjente, Haiti, støtt dette og støtt dette. MEN min kropp vil at jeg skal støtte meg selv, ta vare på meg selv. Jeg kan jo ikke hjelpe andre om jeg ikke kan hjelpe meg selv, det blir litt selvmotsigende for meg.
Hvorfor denne pålagte egosentriske tilstanden, jo da mange grunner, det nærmer seg min sønns operasjon av lungekreften, vil det gå bra? Det nærmer seg min time på sjukehuset for vurdering. Altså ett skille… Ett skille som er viktig for oss alle i min familie.

Men selv om jeg kanskje blir litt stille en liten stund, så er jeg glad i dere alle. Jeg skal hjelpe der jeg kan, men først og fremst nå en liten stund framover, er det min familie og mine det gjelder.
Egoistisk ? Nei jeg tror ikke det, bare menneskelig…

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

8 kommentarer til «Når er nok nok?»

 1. Hei Liv!

  Det er Veldig viktig det du skriver her! En må faktisk konsentrere seg om seg selv først, for å kunne løfte hodet og bidra andre steder! Og du er IKKE egoistisk av den grunn!
  Ta vare på deg selv du, og dine nærmeste -som trenger deg mest nå.

  Lykke til med alt som ligger foran dere, tenker på deg!

  STORklem

 2. Det var ju det vi skrev här för någon vecka sedan när du var sur på Stoltenberg o dom andra. Men vad vi förstår är du inte sjukare vi var rädda för det för du skrev så konstigt förut o vi fick en konstig förklaring igår.

  Men vi BER TILL GUD för både mamma, faster, dig o Lars ö sötnosen förstås.

 3. Skönt för det var någon som sa att det betydde att du blev sjuk av allt som hände här el ngt liknande o det VILL VI INTE. Vi missade dig på chaten idag men du var där när alla badades o det var ett djäkla liv här – vi har satt stalk på dig så nästa gång hoppas jag att vi märker att du är här innan du försvinner igen. Vi förstår att du måste ha tid till dug själv o din familj men vi saknar dig ändå. Men vi BER TILL GUD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *