Olivia og Patriks mamma

I denne starten på 2010 er det fortsatt noen som sliter med sjukdom angående sine kjære. Disse to ungdommenes mamma ligger hardt skadet på sjukehus etter en bilulykke før jul. Spørsmålet er om hun overlever uten eventuelle hjerneskader. Jeg ber virkelig til Gud om han kan gi disse tilbake deres mamma sunn og frisk. Det trenger henne virkelig. Dere andre kan jo tenke positive tanker (gjerne be også om dere vil) og tenn lys for ML. Vi har da sett gang på gang at tankenes kraft kan slo inn, jmfr deres tante. Nok om det.. Krysse fingrer og tær er heller ikke ueffent.

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

2 kommentarer til «Olivia og Patriks mamma»

  1. Det var da veldig snilt av Deg å skrive om min svigerinne også. 1000 takk for både det og at Du skriver om meg da jeg ligger inne. Men jeg håper virkeig at det ikke er ungdomerne her som maser på Deg. Har sagt flere ganger at de ikke får gjöre det men synes det ser sånn ut på chaten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *