Overraskelse som varmet

Det ringte på døren her. Noen skulle levere blomster. Til meg?? Har da ikke hverken bursdag eller noe 🙂 Åpnet spent, hvem var dette fra tro? En nydelig bukett, dukket opp og ett kort. Nå var jeg spent, hvem var dette fra?

Overraskelsen og gleden var stor da jeg så den kom fra DIS-Norge I utgangspunktet skulle jeg vært i Oslo på lørdag på styremøte, men siden min eldste sønn skal opereres for lungekreft fredag, valgte jeg og melde avbud. Vil konsentrere meg om min familie, mine barn (selv om de er voksne i utgangspunktet, men for meg er de alltid mine små gutter).

Jeg ble varm om hjertet, tenk foreningen tenkte på meg, lille meg. Så jeg ble kjempeglad, følte at jeg ble tenkt på, satt pris på liksom. Så jeg takker herved styret og kontoret i DIS-Norge hjerteligst for den flotte buketten, den varmet skikkelig. Tuuuuuuuusen takk …..

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

5 kommentarer til «Overraskelse som varmet»

  1. Vi har precis pratat med Anne-Lise men hon har varit nerkopplad inatt så hon har inte kvar sina rättigheter på vår chat tyvärrl Vi ville att hon skulle skriva att vi alla BER TILL GUD för Lars idag o det skulle hon ha gjort om hon kunde. Nu stalkar vi dig om du vågar visa ditt tryne så att vi kan be dig göra det för alla möjligheter måste givetvis användas även om GUD hör oss alla.

    Kul att du fick blommor förstår att det värmer men vi har tyvärr inte råd men anser också att det är viktigare att BE TILL GUD, även om materiella ting givetvis inte skadar.

    Som ps kan vi meddela att Synnøve är en 2:a o Marie-Louise är vaken men inte känner igen oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *