Rusletur på Aksla

Så ruslet vi nok engang da, Arizona Wildcats ble ikke så lang tur på fredag, Kansas State Wildcats men vi måtte jo utforske denne apparatparken og gapahuket. New Balance 999 mujer Som vanlig var det Siri, Line, Lisbet og meg. adidas y3 damskie Været var flott og stemningen var god, Adidas Pas Cher selv om både krampa tok meg og ryggen ville streike.. Air Max 2016 Sale Pytt pytt.. Tur er tur, NIKE AIR MAX THEA ULTRA FLYKNIT rusling er rusling, air max 90 blu donna samvær/sosialt er viktig. nike air max 90 bianco donna Men jeg glemte bilde av apparatene..

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *