Slekt og slekt, nytt og gammalt

Facebook kan brukes til så mangt, her kan man finne både ny og gjenfinne slekt fra gammelt, her er noen eksempler

johanalex.png

Dette er min oldefar på farssiden, han hadde to sønner Johannes og Marentius, disse kom hver til sitt når moren døde, og når min farfar døde i 1932 minstet vår del av familien all kontakt med Fredrikstad/Sarpsborg. Men det er utrolig hva som kan dukke opp på Facebook, plutselig finner slekter hverandre i alle disse slektsforskingsgruppene. Min fars fetter har barn og barnebarn og vips så har jeg mer slekt 🙂 Morro Det var den nyfunne slekten.

Så neste: Gjenfunnen slekt, dvs kontakt blir gjenopprettet. Som sagt min farmor ble gift igjen og der har jeg kusiner og fettere

Louse-Emilie.jpg

Plutselig så blir man igjen kjent med kusiner og fettere her. Så ja Facebook er ikke bare møl, spill og uvesentlig statusoppdateringer, den kan faktisk også være nyttig når man leter etter slekt. Slektsforsker du ikke?? Start, du vil aldri angre 🙂

Her er forresten bryllupsbilde av Marentius og konen
Dagmar og marensius

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *