Synnøve

Synnøve er hjemme, om en dog litt for tidlig spør dere meg 🙂

Oppdatering 23. jan kl 22.30 Jeg gir meg enda over, Synnøve er VÅKEN!! Kjenner igjen både Olivia og Patrik. Gledelig. Beste nyheten på lenge. Men mitt i gleden er ML tilbake til en komastatus 3. Jeg ber til Gud om at disse kjekke ungdommene får beholde sin mor, og oppfordrer alle til det samme, tenke positivt og tenne lys.

Da har jeg en god nyhet, Synnøve er ute av hjertelungemaskin og lagt i respirator. Det er framgang. Men faren er ikke over enda, hun er fortsatt komastatus 3.

En annen god nyhet er at ML er i komastatus 1.

Vi venter på videre utvikling i saken, og ber til Gud om at begge må bli frisk og raske igjen, tenker positivt og tenner våre lys.

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

4 kommentarer til «Synnøve»

  1. Du är en ängel o vi kommer att BE TILL GUD o tänka positivt, tända ljus kan vi tyvärr inte här, tills vi vet att faran är över för din son, särskilt på fredag då han opereras. Känner många som har blivit helt bra från lungcancer.

  2. Tack för att du orkar skriva om oss också, tyvärr är faster åter en 1:a men vi BER TILL GUD för att hon o alla andra skall bli bra igen. Beklagar verkligen att Lars inte opererades i fredags men hoppas verkligen att det blir av imorgon o BER TILL GUD o tänker positiva tankar för att allt skall gå vägen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *