Synnøve atter engang

Oppdatering onsdag Oliva er våken, takk Gud…..

Oppdatering Da har visst Olivia også blitt sjuk igjen komastatus 3… Ber også for henne

Nå har min kjære venn fra Sverige så vidt kommet hjem fra sjukehuset etter lengre tids komatøs tilstand. Er hjemme noen dager bare så er det tilbake på IVA. Grunnen? Jo for tidlig hjem, pådratt seg en forkjølelse og rett i komastatus 2.

Vell kjære Gud nå behøver vi hjelp igjen, jeg ber om at hun kommer ut av dette. Hennes niese og nevø trenger henne og hun trenger de.
Oppfordrer ALLE til å be til Gud, tenke positive tanker og tenne lys for henne. Og jeg ber inderlig om at dette må være det siste anfallet på lange tider. Kroppen hennes MÅ begynne og bli utslitt av dette, så det spørs hvor mye hun klarer. Så kjære Synnøve våkne opp og vær til glede for de som er glad i deg …..

Om Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga
Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Synnøve atter engang

 1. Olivia sier:

  Du är en ängel men tror du att hon blev förkyld för att vi tog hem henne för tidigt – hon måste ju överklaga alla idioters beslut, vilket hon inte hann bli färdig med.

 2. Patrik sier:

  Du är en ängel som skriver om både syrran o faster hoppas att båda blir friska snart o kan fira min student.

  Du skall veta att vi BER TILL GUD för din släkt också

 3. Patrik sier:

  Vill bara säga att syrran är vaken medan faster är en 3:a så snälla fortsätt o BE TILL GUD m.m.

 4. Patrik sier:

  Förlåt såg inte att du hade skrivit om syrran, trodde inte du visste för du har ju inte sagt något på vår sida. Men som du ser så är faster sämre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *