Synnøve og Olivia

OPPDATERING 5 juli kl 19.00 Olivias tilstand er fortsatt kritisk, hun var nede på bevissthetsgrad 2, men er tilbake på 3.

OPPDATERING 4. juli kl 22.15 Vi har nettopp fått beskjed om at Synnøve er våken 🙂 Takk .. Nå er det bare Olivia igjen, og tilstanden hennes er kritisk, og jeg må rette opp det var ikke mygg, men veps hun var stukket av..

Nå har også Olivia fått anafylaktisk sjokk som jeg skrev om i forrige innlegg, pga myggstikk!!!!

Men samtidig er jeg sint, nok engang har små barn blitt plassert i leiligheten. Håper Patrik gjør det riktige nå, og at disse foreldrene tar til vett.

Men nå må vi som vil BE, be for begge og dere andre, tenkt positivt og send gode vibrasjoner til SU.. hvor de begge er innlagt. Dette må gå bra.

Oppdatering følger senere

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

9 kommentarer til «Synnøve og Olivia»

  1. Är det bara vi i Lerum o Du Liv som skriver något här? Olivia är en 1:a o faster tror hon har försökt ringa dig men är inte säker, kom först till någon som nekade att ha ringt henne trots att det var rätt nummer o senare igårkväll kunde hon inte ringa Norge alls.

    Men det viktigaste är som sagt att faster är att både faster o syrran är bättre men de behöver fortfarande att vi alla BER TILL GUD el tänker positiva tankar,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *