Veien videre

Så har jeg kommet til trinn 2 ref. forrige blogginnlegg.
I går var jeg på StaminaHOT (tidl. Tren) for første gang og prøvde meg forsikt fram på tredemølle osv. Det ble ikke så veldig mye siden formen min er på minus 350, men jeg startet. Fredag er det tilbake for å prøve litt til.
Så har jeg vært dristig nok til å bestille meg en personlig veileder på mandag for å få vite hva jeg bør starte med. Gleder meg faktisk 🙂

Vell som jeg skrev sist, jeg skal opp av denne mørke dalen, jeg skal strekke meg mot lyset, jeg skal opp, fram og videre. Siden jeg er staere enn ett esel (eselet er ett snillt lite lam i forhold til meg) pleier jeg og rekke de mål jeg setter for meg selv.
Dette skal nok gå bra tenker jeg, blir formen bedre, blir humøret bedre og jeg får overskudd til å gjøre det jeg egentlig skal.
Orke og gjøre alle de tingene som andre tar som en selvfølge: rydde hus, ta oppvaska, stelle hagen når våren kommer tilbake osv.

Drev jeg ikke med slektsgransking sa du? Jo da det også, selv om selve granskinga ligger litt nede nå fordi jeg ikke har anna overskudd enn å holde meg oppreist.
Så wish me luck, I need it

Forfatter: Liv

Ung gammal kjerring fra Vålerenga, som har emigrert til Ålesund hvor jeg trives godt. Men det hender jeg blir nostalgisk og lengter tilbake til Enga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *